Грандиозна тенорова вечер в Хасково на 6 април 2024 г.

Неповторима музикална вечер с четирима звездни тенори в концерта „The Star Tenors“ очаква публиката на Хасково. Началото му е на 6 април от 19 ч. на сцената на читалище "Заря".

Солисти в концерта ще бъдат именитият български тенор Марио Николов, изявеният тенор от гръцки произход Георгиос Филаделфевс, тенорът Стефан Петков, солист на Музикалния театър „Стефан Македонски“ и младият и талантлив солист на Държавна опера- Бургас Андрея Мирчев. Под съпровода на Симфониета -Видин, с диригент Петър Димитров, четиримата ще поведат почитателите на красивата музика към неповторимо музикално изживяване, с любими изпълнения, образци от световния теноров репертоар-популярни оперни и оперетни арии, италиански канцонети, френски, и испански песни.

„The Star Tenors“ е музикален проект, създаден по идея на тенора, режисьор и телевизионен водещ Марио Николов, в съвместна инициатива с „Art Vox Association“.

Идеята на проекта е запазване на традициите и развитие на класическото певческо изкуство, и в наши дни, съобразено със световните тенденции и критерии.

Билети на касата на Читалище „Заря"

телефон 0879140233

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини