Бетата на Starcraft 2 започна

След единадесет години и половина чакане бетата на Starcraft 2 започна. Бета ключовете ще се изпращат постепенно. За тези, които не са получили код за достъп до бетата, в следващите 2 седмици от Blizzard ще пуснат още няколко хиляди бройки.

Засега се тества единствено мултиплейъра, но за момента са достъпни единствено вариантите 1v1 и 2v2, на по-късен етап ще бъдат разкрити 3v3, 4v4 и FFS. Възможно е да се играе срещу компютри, но трудността им за момента е ограничена до една “Very Easy”. Achievement-ите не са достъпни. Картите са общо 6, като всяка има два варианта (т.е. общо 12) – “Novice”, при който ранен ръш е невъзможен, тъй като играчите са заградени от прегради с 2000 живот и нормален вариант, при който прегради няма. Ранг листа все още няма, но след всеки двубой се взимат точки, анонсират от starcraft.bg . Първите отзиви за новото при расите четете там.

Тази седмица starcraft.bg ще пише още по въпроса - бъгове, мястото за оптимизация, графичното изпълнение и доколко детайл има във ВСИЧКО, зa смъртните анимации и озвучаването. Битките с реални противници поне за момента се делят на корейци и журналисти – първите нямат убиване, вторите са Super Very Easy компютри. 

Засега мак потребителите няма да могат да играят бетата, но ето минималните системни изисквания за Windows потребителите:

• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
• 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
• 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7
• 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card
• 1024x768 minimum display resolution
• 4 GB free hard space (Beta)
• Broadband connection

Очаквайте скоро още информация!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини