Warner Bros. представи трейлъра на продължението на "Жокера" с Лейди Гага

Филмовото студио Warner Bros. представи трейлъра на дългоочакваното продължение на "Жокера" с участието на Лейди Гага на изложението "СинемаКон" в Лас Вегас, опитвайки се да се възползва от миналогодишния си успех с касовия хит "Барби", предават АФП и БТА.

"Жокера: Лудост за двама" на режисьора Тод Филипс продължава по пътя, по който пое с противоречивия оригинал, донесъл "Оскар" на изпълнителя на главната роля Хоакин Финикс.

Филмът от 2019 г. предложи мрачната, изпълнена с насилие история на Артър Флек, заклет враг на Батман, която раздели зрителите, представяйки убийствен злодей като герой, стигайки толкова далече, че породи страхове, че може да вдъхнови масови убийства. Продължението, което излиза през октомври и е с участието на Лейди Гага - една от най-големите поп звезди в света, е описано като музикална комедия.

Представяйки трейлъра, Филипс описа най-новата си продукция като "филм, в който музиката е основен елемент", добавяйки, че в това отношение продължението не се отклонява много от оригинала.

"СинемаКон" - водещото изложение на филмовата индустрия, е възможност за холивудските студия да представят предстоящите си продукции пред собственици на киносалони от цял свят. Изложението се провежда на фона на прогнозите, предполагащи по-слаба година заради неотдавнашните стачки на актьорите и сценаристите в Холивуд. Филмовият сектор освен това се бори да излезе от петте трудни години, белязани от пандемията и възхода на стрийминга. Въпреки това Warner Bros. пожъна значителен успех с "Барби", който стана най-касовият филм на 2023 г., спечелвайки 1,45 милиарда долара.

Иначе сред бъдещите предложения на студиото са също "Хоризонт: Американска сага" - епичен уестърн в две части с участието на Кевин Костнър, "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" на Джордж Милър, и хорърът "Капан" на М. Найт Шаямалан.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини