Легенди на „Хасково“ и на „Левски“ играха приятелски мач на Ямача

    В истински футболен празник се превърна днешния мач между ветераните на „Левски“ и на „Хасково“. Приятелската среща бе по повод 60-годишнината на Живко Димитров, който от днес е старши треньор на ветераните на столичани. По случай юбилея си и за заслугите си към столичани Димитров получи почетен плакет. Връчени бяха и други отличия.

    Въпреки ранния час на мача по трибуните имаше фенове и на двата тима. За тях на терена излязоха някои от най-известните футболисти, носили екипа на някой от отборите, а в случая на Емил Ангелов и на двата състава. За „Хасково“ освен Бабангида играха Димчо Марков, Таньо Ганев, Юксел Реджеп, Митко Трендафилов, Веселин Василев, Петър Колев и други. За „Левски“ синята фланелка отново облякоха Емил Спасов, Руслан Вуцов, Милан Коприваров, Здравко Здравков, Дончо Донев и други. Край игрището бе и Тончо Проданов.

    През първото полувреме феновете на трибуните видяха три попадения. Домакините поведоха с гол на Емил Ангелов, но гостите обърнаха с два бързи гола на Милан Коприваров и на Илиян Симеонов.

    След паузата Петър Колев пропусна дузпа за Хасково. В края на мача Кирчо Крумов вкара за 2:2. При този резултат завърши и срещата.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Мъ
      Мъри
      16 -11
      19:28, 12 апр 2024
      Хасково е бил и ще бъде син град.Само Левски.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини