5700 лв. събраха златаровци в полза на Ради Михайлов

Изображение 1 от 5

    5700  лв. събраха учениците от 10.клас на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ на организираните от тях благотворителен концерт и благотворителен базар.

    С помощта на педагогическият съветник Павлина Георгиева и класната си Деспина Момчилова гимназистите сътвориха две вълнуващи събития в подкрепа на семейството на малкия Ради Михайлов. В свое емоционално изказване майката на Ради, Цветелина Станева, заяви: „Концертът беше уникален, чувството - не мога да го опиша. Толкова беше силно и вълнуващо, че половин час след края му още не знаех къде се намирам. Беше неповторимо! Да знаеш, че всички тези хора са там заради теб, заради детето ти, че всичко е подготвено с огромно желание и доброта. Благодаря Ви от все сърце.“

    Концертът беше под надслов „Заедно в доброто“ и по сценарий на учителките Антонина Бонева и Миглена Стоева. В него се включиха състави от училището:  вокална група с ръководител Миглена Стоева; група за народни танци и мажоретен състав с ръководител Венче Колева; възпитаничките на Севил Маринов Зара Налбантова и Ивон Георгиева, гайдарят Георги Мущанов и Алия Мумджис.  Към тях се присъединиха три танцови клуба от Първомай и бившата възпитаничка на училището Атанаска Тенева.

    Благотворителната инициатива продължи и в днешния ден с базар с великденска украса и сладки.

    Сумата от 5700 лв. ще бъде приведена по дарителската сметка на Ради:

    Дарителска сметка в ДСК: 

    IBAN: BG02STSA93000030675334 

    Радослав Атанасов Михайлов 

    PayPal: RADOSLAV MIHAYLOV

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини