Атанас Зафиров води листата на БСП в Хасково за 50-то Народно събрание

Атанас Зафиров е водачът на листата на левицата за в Хасково за предстоящите избори на 9 юни.

Името на заместник-председателя по коалиционната политика на БСП бе сред обявените днес от Националния съвет на партията.

Зафиров влиза в битката за народен представител от 29-ти МИР-Хасково за втори път като водач. В 49-ото Народно събрание той беше избран от два района и реши да освободи мястото от Хасково в националния парламент за втората в листата тогава Смиляна Нитова.

Атанас Зафиров е роден в Бургас. Той е възпитаник на ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“ с български език и история, по-късно завършва  финанси в същия университет. Има специализации по политология и политически мениджмънт в НБУ, Българско училище за политика и Московската школа за политически изследвания.

Листата за Европарламента на социалистите ще води Кристиан Вигенин. Следван е от Румен Гечев, Цветелина Пенкова, Вяра Емилова, Филип Попов, Александър Симов и Гергана Алексова. Жените в цялата листа представляват 40% от всички кандидати за евродепутати.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    По
    Последният Хасковлия
    21 -2
    18:19, 27 апр 2024
    Няма да гласувам за тази свиня
    • Ас
      Аскоулия
      22 -1
      18:30, 27 апр 2024
      Що така, тоя охранен шопар може и да ни обещае да докара морето до Хасково и градската градина да стани морската градина, а автогарата на пристанище за кораби и лодки.
  • 2
    No
    Nostradamus
    2 -1
    19:27, 28 апр 2024
    Столетницата за пореден път се излага като пуска парашутисти в листата в Хасково. Кой го познава? Кой му има доверие? Кой ще гласува за "неизвестник"?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини