Linkin Park планират турне за 2025 г., мястото на Chester ще бъде заето от жена?

Групата е в пауза след трагичната смърт на бившия фронтмен Chester Bennington през 2017 г.

Според слухове, Linkin Park планират турне през 2025 г. и потенциално искат да наемат вокалистка, която да наследи покойния фронтмен Chester Bennington. Групата е в пауза от смъртта на Bennington през 2017 г., който посегна на живота си на 41 години.

Въпреки това, според доклад на Billboard, агенцията за резервации на групата WME вече приема оферти за концерти и фестивали с участието на Mike Shinoda, Brad Delson и Dave Farrell. Въпреки че не е ясно кой ще наследи Bennington, източник е споделил пред Billboard, че групата търси вокалистка за събирането си.

Новината следва слух, предизвикан от Jay Gordon от Orgy, който каза, че е „чул“, че Linkin Park „сега имат певица“ през март. По-късно той излезе с изявление, поясняващо коментарите си, като написа: „По отношение на това нещо с певицата на Linkin Park“, написа той. „Не знам нищо за това. Хората със сигурност обичат да вадят думите ми от контекста. Обичам тези момчета и им желая всичко най-добро.”

След смъртта на Bennington имаше някои дискусии за това как групата да продължи. Shinoda се противопостави на идеята за холограма на Bennington, наричайки я „страховита“, докато Amy Lee от Evanescence категорично отхвърли слуховете, че тя ще замени Bennington. В отговор на слуховете тя каза: „Това е невероятен комплимент. Не съм го чувалa. Не, не са се свързвали с мен или нещо подобно. Но [аз съм] огромен фен, чувствам, че нашите светове, нашите фен бази са от едни и същи хора.”

Linkin Park издадоха 20-то юбилейно издание на „Meteora“ миналата година, като Shinoda и Delson говориха с NME през април за потенциала за издаване на неиздаван материал. „Става дума за почитане на всяка творческа възможност, когато се появи“, каза Делсън. „Беше смущаващо случайна злополука, че открихме „Lost“ и сякаш се получи изключително добре. Нямаше нищо предумишлено, беше органично. Винаги сме вършили най-добрата работа, когато творческата възможност ни се струва подходяща.“

Говорейки пред NME отделно през ноември, Shinoda коментира бъдещето на Linkin Park, потвърждавайки, че „в момента няма нищо планирано“. „Винаги просто казвам на хората, че когато има новини, ще ви ги дам. Правим го от известно време и мисля, че очакванията ни за това какво е правилното преиздаване са доста високи. Не обичам да издавам неща като Greatest Hits или да издавам ремастъри на неща, които сме направили, [така че] ако трябва да направим преиздание на някой от албумите на Linkin Park, искаме това да е голяма работа. Ако не можем да го направим качествено, тогава няма да го направим. Ако не е страхотно, не мисля, че трябва да го правим.”

След това интервю, Linkin Park издадоха нечувания досега „Friendly Fire“ с вокалите на Bennington, който първоначално е записан за сесиите на групата през 2017 г. за „One More Light“. Те също така издадоха „Papercuts (Singles Collection 2000-2023)“ през април, преглед от 20 песни на най-продаваните песни на групата през последните две десетилетия.

Източник: rockthenight.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини