Отидоха си култови актьори от "Брилянтин" и "Игра на тронове"

Киноманите по света потънаха в траур. Отидоха си култови актьори от "Брилянтин" и "Игра на тронове".

Почина Сюзън Бъкнър, запомнена с ролята на Пати в емблематичния филм "Брилянтин". Актрисата спечели слава, именно превъплъщавайки се в Пати Симкокс, веселата приятелка на мажоретката Санди (Оливия Нютън-Джон) във филмовия мюзикъл.

Семейството на актрисата разкри, че си е отишла мирно от този свят на 72 години, заобиколена от близки в Маями на 2 май, информира Deadline.

Приживе Сюзън се е появявала също и в няколко телевизионни предавания и филми, включително вариететни предавания като The Mac Davis Show, Sonny and Cher и The Brady Bunch Variety Hour. Тя също беше сред конкурентките за короната на Мис Америка, представляваща щата Вашингтон през 1972 г.

Сред нас вече не е и актьорът Иън Гелдър, звездата от "Игра на тронове" и "Торчууд". Той е починал след битка с онкологично заболяване. Неговият съпруг, актьорът Бен Даниелс, обяви трагичната смърт във вторник вечерта. В Инстаграм написа, че Гелдър е бил диагностициран с рак през декември. Той поясни, че е бил готов да спре работа, за да се грижи за него, когато се наложи, но нито един от тях не е очаквал всичко да протече така бързо. Бен добави, че Иън е бил "абсолютна скала" по време на тяхната връзка, продължила повече от 30 години.

"Ако не бяхме заедно, поне разговаряхме всеки ден", каза Даниелс, който е на 59 години.

Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове", след това се снима и в последващи сезони до последния епизод на поредицата.

Източник: http://life.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини