„Несебър“ обърна „Саяна Хасково“ в добавеното време

В среща от междинния 35 кръг на Трета Югоизточна лига „Несебър“ посрещна „Саяна Хасково“ в дерби мач. Двубоят бе важен и за двата тима в борбата за влизане във Втора лига. След нулево първо полувреме през втората част паднаха три гола. Хасковлии поведоха от дузпа. Точен за 0:1 бе Ахмед Осман. 

„Несебър“ успя да изравни също от дузпа. В добавеното време домакините стигнаха до пълен обрат. Така „Несебър“ измести „Саяна Хасково“ от първото място. Тимът е с 86 точки. Трети е „Спартак“ също с 84 точки, с колкото са и хасковлии на второто място. Пловдивчани загубиха с 1:0 от „Атлетик“. В събота „Саяна Хасково“ е домакин на „Сокол“ (Марково). 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ро
    Роче смоче
    6 -4
    20:46, 15 май 2024
    Гледах го по ФБ каква д у з па им дадаха на Не себ ър!!!!Смях.
  • 2
    Ка
    Канев
    8 -4
    21:59, 15 май 2024
    До кога бе, до кога доверие в тези физкултурници, които се мислят за треньори? Продължавайте и догодина с тях. Две важни гостувания, един равен трябваше и те не го взеха. Тримата с Несебър, три загуби.Пета година няма и вратар. Днеска направи излишна дузпа, а на ъгловия го прехвърлиха. Саяна вместо да станат спонсор на Хасково, си направиха отбор . Няма фенове, няма успехи
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини