Доктор Даниела Дариткова с мощна подкрепа за Тодор Батков-син

„Аз вярвам, че Тодор Батков-син знае как да постигне това, което е обещал. Няма как тук в Родопите да не се върна към Хайтов и да го перифразирам – Тодор Батков-син не само знае, не само иска, но може и ще го направи“.  С тези думи в специално видео д-р Даниела Дариткова дава мощна подкрепа за втория в листата на ГЕРБ-СДС в Смолян Тодор Батков -син.

Д-р Дариткова е бивш председател на Парламентарната група на ГЕРБ, уважаван в цялата област личен лекар и педиатър.

„Всеки ден се уча от нейния опит, знания и човешко отношение. За мен тя е един от еталоните в морален аспект и ѝ благодаря за добрите думи, които ме задължават още повече!”, споделя благодарността си към д-р Дариткова Тодор Батков-син.

Във видеото тя разказва, че добре познава и уважава семейството му. „Важно е да носиш достойно тежестта на фамилията, тук в Родопите, това е много важно, защото отговорността на това да не изложиш рода си, е голяма. Смятам, че тази отговорност ще го накара да подходи още по-сериозно към ангажиментите, които ще поеме като бъдещ представител на Смолянска област.

Даниела Дариткова разказва още във видеото, че фамилия Баткови е със сериозен принос за запазване на християнския облик на Родопите. „Инвестициите в поддържане на духовността на региона чрез строителството на църкви са много важни и са инвестиции в бъдещето на региона, който във времето при трудни исторически обстоятелства е отстоявал християнската вяра и българщината“, казва още Дариткова.

Семейство Баткови е спомогнало за строежа на храмовете в Пампорово, Смолян, Загражден, Левочево и др. Майката на Тодор Батков-син е председател на сдружението „Св. Висарион Смолянски“, което стопанисва катедралния храм в Смолян.

„За първи път участвам в политическия процес, тъй като ми омръзна да виждам как Смолян и цялата област западат. Най-голямата ми болка е, че младите не виждат бъдеще, а всички останали не виждат настояще, което е крайно време на променим“, казва Тодор Батков-син и формулира основните си приоритети: подкрепа за малкия и среден бизнес и за туризма, инвестиции в инфраструктура, образование и доходи. За тях той търси подкрепа с преференция 102 и номер 22 в бюлетината.  

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини