Шествие за семейството в борба с демографската криза и послание Време е за действия!

Шествие за семейството се проведе в столицата в деня, в който се очаква и София Прайд, съобщи News.bg. Събитието се провежда за четвърта поредна година от привърженици на традиционното семейство и християнските ценности. Организаторите събраха свои сподвижници на концерт пред храм паметник “Св. Александър Невски”.

Организатори са Младежки консервативен клуб, Нашият дом е България и Сдружение РОД, а основните лица са Кристиян Шкварек, Пламен Мирянов и Давид Александров. Те се противопоставят на София Прайд с едно позитивно събитие за семейството, както самият казват. Събитието обединява почти всички краища на обществото, на политическия компас и на страната зад общата борба с демографската криза, политическата коректност и експериментите със семейството.

Шествието и съпътстващата културна програма е в името на традиционното християнско семейство, християнските ценности и празника Петдесетница. Целта им е заедно с експерти от редица сектори да бъде изготвена демографска стратегия на България до 2050-та година, която да вземе радикални мерки за борба с демографската криза в страната. Със събитието те настояват да се представи стратегията на следващия редовен кабинет, защото време за губене, или експериментиране с деструктивни, постмодерни идеологии и моди, просто нямаме. "Време е за действия!", категорични са организаторите.

Те виждат заплаха за традиционното семейство не само в София прайд или ЛГБТ, но и в огромните последствия от индустриализацията, урбанизацията, ускореното икономическо развитие, от модерното образование и консуматорството, които са оказали съкрушителен ефект върху семейството в западния и най-общо в целия постиндустриален свят до такава степен, че почти всяка държава, минала през постиндустриален период на развитие, е стигнала до коефициент на раждаемост 1,2 - 1,5% деца на човек при необходимите минимум 2,1%.

Целта на шествието е да покаже, че има сили, които оказват негативно влияние върху традиционното християнско семейство.

 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини