Tоп 10 сензационни разкрития за българския шоубизнес!!!

След месеци на сериозно разследване, екипът на Avtora.com се добра до сензационни разкрития в сферата на българския шоубизнес.

В наша помощ се включиха доказани имена в българската журналистика като Мартин Карбовски, Кеворк Кеворкян, Милен Цветков, Николай Бареков, които имаха своя значителен принос за реализирането на статията.

Предварително предупреждаваме, че тя не се препоръчва на представител(к)и на поп фолк бранша, на дами със сериозен принос за развитието на пластичната хирургия у нас, на видни лица в поп и хип хоп жанра, на доказани кино дейци.. и въобще, ако присъствате по някакъв начин в сферата на шоубизнеса у нас, по-добре не четете този материал.

Ето и кои са шокиращите разкрития, които се очаква да бъдат официално обнародвани до броени дни от правителството на ГЕРБ и лично от премиера Бойко Борисов, ако разбира се, дотогава не ги прочетете в някоя президентска стенограма...

Забраняват поп фолка с постановление в държавен вестник
След близо 15-20 години на българската сцена, един от любимите жанрове на средностатистическия българин слиза официално от сцената. Причината - този тип музика води не само до сериозно разхищение на средства от бюджета на (почти) всяко семейство, но и до сериозна опасност за здравето му. 

Така например се оказва, че хитът "Напипай го" върви със солидно количество алкохол, цигарен дим, салатка от зеленчуци с високо съдържание на генно модифицирани организми, задължително се слуша на фона на реалити предавания от типа на Big Brother и прочие. 

Сега сметнете колко средства от бюджета отиват за всяка подобна проява - шише "Странджанска" (без акциз) - 10 лв., кутия "Карелия" (вече не по-малко от 5 лв), домати - от женския пазар - 2.70, защото били с домашно ГМО, а не с вносно, ток за телевизора - да речем още 10 лв. 

Така в края на месеца от Азис се минава на друг хит - "Шампанско и сълзи", но тъй като шампанското е твърде скъпо, а и така или иначе вече сме на заеми, се кара само на сълзи. 

Очаква се забраната на поп фолка да бъде официално оповестена с постановление в държавен вестник, а звездите в бранша да преминат в други сфери. 

Така например Азис ще е лице на кампанията за толериране на еднополовите бракове, Галена ще е отговорник по спазването на новия закон за забрана на разпространение на домашни порно клипове в мрежата, а Милко Калайджиев ще съблюдава за възпитанието на тийн младежта, недоразбрала моралното послание на хита "Я елате пиленца при батко"...

Изискват обратно използваното количество силикон
След подписаната програма за икономическо сътрудничество между България и страните от арабския свят, двете правителства се договориха страната ни да участва с неограничена помощ за жителите в региона. 

Тъй като нямаме достатъчно средства в кеш, а и откъм ценни находища сме твърде далеч в класацията, се стигна до споразумение за Ливан, Алжир и Мароко да замине спешно цялото налично количество силикон в страната ни, което да бъде изпратено с новооткритата директна самолетна линия между двете държави. 

Според премиера Борисов, в дните на финансова криза България трябва да е солидарна с нуждаещите се, още повече, че по този показател (количество силикон) сме лидери не само на Балканите, но и в цяла Европа. Той добави и, че няма да толерира предстоящите стачки на пластични хирурзи и звезди от различни браншове...

Роджър Санчес ни представя на Евровизия
След разразилия се наскоро скандал, БНТ взе соломоновското решение в тазгодишното издание на конкурса да ни представя не Миро, а популярният хаус DJ и продуцент Роджър Санчес, който да изпълни в Осло парчето "Ангел си ти". 

Все още нямаме информация дали Миро от своя страна ще пее Lost и къде, но пък сме спокойни, че няма да остане без работа. 

По последни данни, той е нает от премиера Борисов да напише нова версия на хита на Каризма "Ще избягам ли от теб", озаглавена "Къде ще бягаш ти от мен", посветена на боса на РЗС Яне Янев...

Азис на Spirit of Burgas
След забраната на поп фолка, бившият крал в жанра Азис се ориентира към по-хард жанра, като вече е първото сигурно име за тазгодишното издание на рок фестивала Spirit of Burgas. 

Поради факта, че е достатъчно популярен у нас, той е обявен за един от хедлайнерите във фестивала, като ще изпълни свои версии на тотални хитове в бранша като Nothing Else Matters на Мetalica, Fear of the Dark на Iron Maiden и Your Decision на Alice in Chains. 

Скандалната ни звезда също така се ориентира и към режисурата на видеоклипове, като поради големия си опит в реализирането на брутални сцени, вече е нает да заснеме новото видео на Rammstein...

Биойнсе ще участва в новото ревю на Вергиния Здравкова

Световната поп звезда Бийонсе ще пристигне до броени дни у нас, за да представи новата сватбена колекция на дизайнерката Виргиния Здравкова. Тя бе осъдена на това изживяване заради факта, че се появява в бельо, изплагиатствано от модел на родния моделиер Искрен Лозанов в новия си клип VideoPhone. 


Хитовата изпълнителка е в период на пробация, което означава, че няма право да отказва участия в български ревюта поне в период на три месеца. 

Очаква се следващата й поява на модния ни подиум да е при представянето на новата колекция на костюмите "Агресия". Далеч по-бруталните като визия "Кристина и Константин" пък се борят за наказание и за Lady GaGa, която също участва в парчето, тъй като тя била идеална за лице на новата им садо-мазо колекция...

Христо Гърбов и Любо Нейков водещи на Оскарите през 2011-та година
Две от звездите на "Комиците" - Христо Гърбов и Любо Нейков са официално поканени да водят шоуто по раздаването на най-ценните филмови отличия в света на киното - Оскарите. Предложението дошло лично от продуцентите на церемонията Адам Механик и Бил Шенкман, които присъствали на едно от последните издания на "Комиците" и останали изключително впечатлени от работата им. 

В момента Ицо и Любо трескаво се запознават с исторически факти около конфликтите на САЩ с Близкия изток, тъй като традиционно е заложено именно филми с подобна сюжетна линия да грабват отличията. 

Добрата новина е, че шоуто ще стартира с представяне на новия български филм - "Мисия Лондон" - и тук статистически се оказало, че на американците им е много забавна всяка комедия, чието чувство за хумор не е за тяхна сметка. За съжаление обаче, родният хит няма да участва в конкурсната програма, тъй като темата за Ирак никъде не е засегната...

Лили Иванова признава възрастта си
След години на догадки, в които нито властите, нито различни детективски агенции, нито дори най-сериозните криминални журналисти у нас успяха да се доберат до възрастта на примата на родната естрада Лили Иванова, тя официално оповести, че ще обяви публично годината си на раждане. 

На събитието, което се очаква да е номер едно в историята на българския шоубизнес, се очаква да присъстват членове на правителството, президентът, видни имена от света на българската и световна музикална сцена, като се чака потвърждение и от страна на италианския премиер Силвио Берлускони. 

Водещи на церемонията, която ще се предава пряко по всички български телевизии, ще са Митко Щерев и Тончо Русев, а сред представителите на медиите ще са Джей Лено и Дейвид Летърман, които ще се борят за правото на интервю от Лили... естествено, след първото такова, което се очаква да е специално за "Шоуто на Слави"...

Мис България - вече официално: седмица преди вота
Организаторите на конкурса "Мис България" обявиха, че заради сериозния интерес към надпреварата и нетърпението от страна на журналисти и публика, вече ще обявяват резултатите от гласуването седмица преди самия вот. 

Това естествено няма да попречи на провеждането на самата церемония, която традиционно ще е изпълнена с възгласи на изненада, възторжени викове и овации от страна на зрителите. 

В конкурса се отменя и новото правило претендентките да са без силикон, тъй като поради липса на достатъчно кандидатки, се налагало да се канят и представителки на Македония, което от своя страна водело до дипломатически скандали. 

Заради конфликтите около различните конкурси, обединяващи титлата "Мис България", е решено още на "Мис Свят" да ходи специална делегация от победителките у нас, която да участва заедно в надпреварата. Тя ще носи името "Mrs Bulgaria ООД"...

Прекръстват рап звездите ни
След първата стъпка към побратимяването с американския хип хоп oт страна на Big Sha, бе взето решение двете страни официално да разменят традиционни за страната си прякори. 

Така например Устата вече ще се казва Big Brother (по новото си парче "Бате Шефе"), Ицо Хазарта ще е Wait a Second, а Румънеца и Енчев ще се наричат съответно Mr. Touch Me и Mr. Here. Oт своя страна, братята от щатското гето 50 Cent и Snoop Dogg се прекръстват на Неам Пари и Кучето на крайния квартал. 

За да затвърдят изцяло дружбата между двете страни, в договора има и анекс, според който новата звезда в родния хип хоп Криско трябва да участва в домашно порно клипче с Парис Хилтън. 

С режисурата и разпространението на видеото ще се заеме Lady B, която вече обяви, че то официално ще дебютира през май в личната й страница във Facebook...

Тризначките пристават на Хю Хефнър
След раздялата с близначките Шанън, собственикът на култовото списание Playboy обяви, че му е време за още по-сериозни предизвикателства. Така за прочутото му имение в Лос Анджелис заминаха родните тризначки Вяра, Надежда и Любов, които ще се грижат за него, поне докато на корицата на изданието не дефилират... четиризначки. 

Преди заминаването си прочутите благоевградчанки пуснаха специално съобщение до медиите, в което обявиха, че са първите три сестри, покорили Меката на световния шоубизнес и признаха, че няма да ни запомнят с нищо добро. 

Часове след това пък Хефнър призна, че първоначално възнамерявал да прибере при себе си триото Андреа - Николета - Златка Райкова. Той дори решил да се допита до личния си лекар дали българските хубавици ще са опасни за здравето му, като му пуснал и дебютния им еротичен клип. 

За съжаление, чичо Хеф променил решението си, тъй като след прожекцията лекарят му получил масиран инфаркт. Според властите обаче става дума за трагичен инцидент следствие на свръхдоза пропофол...

Всичко написано е плод единствено на болната фантазия на автора Митко Попов и не понадлежи на наказателна отговорност... :) 


Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини