Очакват ни шокиращи сцени във финала на Lost

Звездата от хитовия сериал "Изгубени" (Lost) Матю Фокс (Matthew Fox) разкри интригуващи подробности от предстоящия финал на сагата, чийто последен епизод трябва да бъде излъчен на 23 май в ефира на телевизионната мрежа на ABC.

43-годишният актьор даде интервю за новия брой на американския Playboy, в което говори и за доста по-интимни детайли от биографията си.

"Въпреки, че съм вероятно единственият от колегите си, който все пак знае какво се случва в края, информацията с която разполагам, не е особено голяма. Мога да разкрия, че финалът определено ми допада, тъй като едва ли би съвпаднал с очакванията на зрителите.

Попитах сценаристите как трябва да развия героя си с оглед на предстоящите сцени и те ми дадоха снимка, която показва какво се случва с Джак. Повярвайте ми, това е нещо наистина впечатляващо и шокиращо", признава с загадъчна усмивка новият секссимвол на Холивуд.

От думите му си правим известни заключения, че сюжетната линия не предразполага към особен хепиенд за главните действащи лица в сагата, но както вече сме казвали, когато става дума за "Изгубени", се доверяваме изцяло на мотото "Око да види, ръка да пипне"...

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини