Брошки-цветя украсяват лятото ни

Каквото и да си говорим, най-актуалният аксесоар за тази година не са обиците или пък гривните, а брошката. Не говорим обаче за такива, направени от сребро или от злато. За да бъдете наистина оригинални, изберете брошка от плат.

Това лято флоралните мотиви са неизменна част от облеклото ни. Може би заради това и брошките също са предимно във формата на рози и други цветя. Важното е обаче те да не са просто дискретен мотив, а да се набиват на очи. Колкото по-голяма е брошката, толкова по-добре.

Хубавото е, че този аксесоар няма да ви струва много. Можете да си го намерите в някои малки магазинчета за ръчно правени бижута. Друг начин е да си го направите сами, ако имате достатъчно добри идеи и търпение.Няма особено значение какъв плат ще изберете. Със сигурност обаче, ако решите да направите брошка от кожа или от вълна, ще ви е трудно да я зашиете. За това изберете някакъв по-тънък и ефирен плат. Цветовете нямат особено значение, изборът е ваш.

Естествено, видът на аксесоарите ви зависи от това, с какво сте облечени. Ако на работа ходите предимно с ризи, които са едноцветни и изчистени, изберете някоя по-цветна и завъртяна брошка, която да освежи облеклото ви и да му придаде закачлив стил.

За вечерта можете да изберете нещо по-лъскаво и екстравагантно. В този случай е добре брошката ви да е в един цвят, който да е в контраст с облеклото ви. За да я направите по-интересна, добавете към нея камъчета или пера. Внимавайте обаче да не прекалите с допълнителната украса, за да не се получи обратен ефект.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини