Звездният футболен тим срещу отбора на общината - 7:7

 7:7 завърши демонстративния мач в подкрепа на димитровградския футбол между звездния тим от известни футболисти и отбора на общината. В отбора на звездите "блестяха" имената на Димитър Пенев, легендарният Петър Жеков, Дончо Донев,Иван Илиев,Стоил Трънков,Петър Костадинов,Георги Кацарски, кмета на Добрич Марин Маринов,Елин и Минко Топузакови. Вратата на звездния отбор пазеше Данчо Стефанов.

Честта на общината защитиха кметът Стефан Димитров, депутата Иво Димов,шефът на местното РПУ Тихомир Тончев, финансовия директор на "Неохим" Тошо Димов, общинския съветник Иван Маринов,Росен Тончев, капитана на ФК "Димитровград 1947" Петър Станев,пожарникаря Николай Колев и преподавателя Милен Георгиев,както и педагогическия съветник в ОУ "Ал.Константинов" Димитър Димитров. В екипа на общината бе и треньора на юношеската школа Диан Дженев, а на вратата бе небезизвестния димитровградски вратар Дечо Павлов. През първото полувреме резултата за тима на известните футболисти откри легендата Петър Жеков в 4 мин. За димитровградчани пръв се разписа депутата и запален футболист Иво Димов. Първата част доминираха звездните футболисти и логично то завърши в тяхна полза 5:2.През второто полувреме димитровградските общинари и бизнесмени успяха да наваксат и да се стигне до равния резултат. В края на мача имаше и дузпа, която успешно реализира кмета Стефан Димитров. Градоначалникът играеше в защита и бе с фаталния номер 13. Последваха още три дузпи за близо три минути игра, като някои имаха право и на поправка, ако пропуснат вратата. След края на редовното време имаше и още дузпи, бити от осем играчи от двата отбора, но резултата на мача остана равен.

Символично начало на мача поставиха Димитър Пенев и Петър Жеков
Треньорът на нашите Митко Добрев

И като на става дума за футбол, винаги има и хубави жени. На стадиона манекенки на димитровградския офис на модна агенция дефилираха в предизвикателни тоалети и раздаваха фанелки на публиката. За настроението на публиката и футболистите се грижиха и мажоретки, показали завидни танцови умения.

Кметът Стефан Димитров от отбора на общината играеше в защита под номер 13

С нови екипи се сдоби юношеския отбор на ФК "Димитровград 1947", след дарение от Димитър Пенев и зам.шефа на "Пътна полиция"-София Тенчо Тенев.

Димитровградчани се зарадваха на Елин Топузаков

Депутатът Иво Димов загрява...
Публиката получи награди

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини