Преглед на печата в събота

Новият брой на регионалния седмичник "Тракия 21 век" е от днес на вестникарския пазар. В него ще прочетете - Комбайните нагазват в жътварските неволи-темата на новия брой. За ритуалното зажънване в димитровградското село Странско което се организира всяка година ще намерите повече информация на стр.3

Местната власт протестира срещу кариера в кв. Габера, научаваме от стр.4. Пак от нея става ясно, че се побратимихме с украинския град Южний. Ротари дари чешма за 17 бона, информира още регионалния седмичник в новия си брой.

Бинев плаши с клане естонски бизнесмени, Слави ни измами с 20 000 лв за череши, казва Олег Гаврук. Старско пропищя от нови телефони, това информира още в днешния си брой "Тракия 21 век".Хората разказват, че са набутани с нови договори за домашни телефони.

Пако Рабан хвали художничка от Крум, пише още седмичника.Иван Славков -Батебо проправя пътя към славата на Павлина Жекова, която рисува с огнени пръсти. И още арт теми от новия брой на Тракия 21 век -Райново стана защитена зона на седмото изкуство.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини