Преглед на димитровградските вестници

"Парковете - носталгия по зеленото" - това е темата на днешния брой на "Тракия 21 век". Подробности около мащабната реконструкция на парк "Марица", която замисля местната власт ще прочетете на стр.3. Пак от новия брой на регионалния седмичник научаваме, че серийни килъри затриха 11 за 18 години. Черна статистика на петте серийни убийства, станали в димитровградско от 1992 година четем на две страници във вестника.

Общинската болница става областна? - възможно ли е това -отговор на репортерската страница на "Тракия 21 век". Закриват средищни училища в село и квартал, пише още вестника. С корекция в бюджета асфалтират школски площадки, темата е от последното заседание на общинския съвет в Димитровград.

Темите от спортната страница на вестника - Владислава вади шампионки на конвейер, треньорката на клуб "Еньо Вълчев" праща състезателки на световното в Москва. Двама титуляри аут от футболния отбор на Димитровград, информира още "Тракия 21 век". На последната 16 стр. научаваме, че димитровградчанка наду вувузелата над Хасково. Става дума за моделката Мария Панева.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини