5 °C

"Галаксико"се върна с три купи от Загреб

Аватарките на Галаксико са впечатлили жури и публика и заслужено са станали 7-ми в класирането

Димитровградската школа "Галаксико" се завърна от успешно представяне на световния шампионат по танцово изкуство в столицата на Хърватска- Загреб. Момичета и момчета на Тихомир Митков са взели три световни купи, като са се класирали в челната десятка на финалистите. Бронзов медалист при момчетата във възрастова граница 12-15 години е спечелил Ивайло Янев със соловия си танц "Принцът на персия".Четвърто място пък е завоювал Тихомир Колев пак при соловите изпълнители, като това е първото явяване на момчето на световен шампионат.

При отборните изпълнения "Шоуто на Хана Монтана" на момичетата от димитровградската школа е заело шесто място. Ръководителят на школата Тихомир Митков смята за победа и факта, че Ивелина Александрова се е класирала на 8-мо място в конкуренция с 34 жени от целия свят. Ивелина се е представила с танца си "Някой ден".

11-а в света е станала Ивета Бинева, с изпълнението на композицията "Когато ти се върна", тя се е съревновавала с 40 други участнички. "Жената прилеп" на Виктория Кьосева е класирана на 13-о място, отново в конкуренция с 34 танцьорки. За танца си "Лъвчетата" Анабела Крумова и Ясмин Кирилова са завоювали 10-то място при двойките. Отново Анабела Крумова е донесла 18 място на "Галаксико" с изпълнението си "Добре дошли в 60-те". 17-ти в класирането са станали "Харпиите" Ивелина Александрова и Аделина Желязкова в конкуренция с 34 дуета. На шоуто на димитровградската школа "Малък санон за красота" е отредено 14-то място, разказа още Тихомир Митков. По думите му организацията в Загреб е била перфектна, нивото на участниците изключително високо. 2 800 танцьори от 14 държави са мерили сили в световната надпрева.

Т.Вълчева

Ивелина Александрова е станала 8-ма в конкуренция с 34 изпълнителки
Златомир Колев /в дясно/ триумфира в Загреб със своето четвърто място, момчето се явява за пръв път на световен шампионат
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 09.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще осъществите своите намерения благодарение на упоритата си работа и желанието за успех. Ориентирате се чудесно в непредвидена ситуация и това ви предоставя несравнимо предимство пред конкурентите ви. Прекалено сериозно гледате на промените, направете живота си по-спокоен, освободете се от притесненията си.
09 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Покажете решимостта си да действате, без да изпадате в излишна паника. Събитията ще ви покажат вярната посока, няма да сте затруднени в избора си. Нещата ще се случват най-често такива, каквито ги предвиждате. Лидерските ви заложби ще се изявят, с което ще създадете мощна група около себе си.
09 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате провокации, които ще ви карат да се чувствате недооценени на работното място. Освободете се от тези си чувства и мислете за промените, които предстоят. Имайте търпение и вярвайте в успеха си. Скоро ще забележите, че предложенията ви се одобряват и ценят, но нека това не ви възгордява.
09 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Развитието на делата ви изисква повече съсредоточеност. Недопустимо е да проваляте вече договорени условия, само защото сте лично възпрепятствани. Бъдете прагматични и времето ви ще стигне за всичко. Снабдяването ви с нужната информация ще ви подтикне към по-голяма активност и ще подобрите финансовото си състояние.
09 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навлизате в благоприятен период за професионалното си развитие. Получавате възможността да покажете на какво сте способни и това ви отваря доста работа. Едва ли ще има от какво да сте недоволни, тъй като делата ви се развиват успешно, а ваша идея е радушно възприета от деловите ви партньори. Не се отказвайте от намеренията си, дори в началото да ви е трудно.
09 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не всичко, което сте планирали има шансове да се случи. Но вие не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Днес можете да си позволите някои дребни удоволствия, от които напоследък сте се лишавали. Стабилното ви финансово състояние ви го позволява. Ще получите покана за гостуване.
09 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Без да сте притискани от времето или някой друг, ще покажете умения и находчивост в изпълнение на поетите ангажименти. По-леко ще общувате с околните, ще се радвате на успехите им и ще споделяте намеренията им. Добрата ви форма – физическа и духовна ще ви позволи да постигнете напредък и в сфери, различни от професионалните ви интереси.
09 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
09 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес ще успеете да напреднете в професионалните си търсения. Успехите ви ще се увеличат, ако съчетаете усилията си с тези на хората, с които работите. Навлизате в период на финансов стабилитет. Макар, че желанията ви са големи, ще можете да си позволите не малко неща.
09 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се толерира работата в екип, от нея ще получите по-високи приходи. Ще ви се удава да организирате активността на много хора и да ги мотивирате да дадат най-доброто от себе си. Не пренебрегвайте вниманието, което ви се отделя от една интересна за вас личност. От това може да се получи сериозна връзка.
09 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
С позитивно отношение към въпросите на деня ще намерите по-бързо решение за тях. Бъдете открити и честни в отношенията си и не търсете на всяка цена лична изгода. Приемайте с чувство за хумор различното, без да изпадате в излишни откровения. Раздразнителността ви дистанцира околните, от което вие губите.
09 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
С участието си във важно събитие, ще покажете отношението си към проблемите, които се обсъждат и начините за решаването им. Имате енергия да се преборите с много от несъвършенствата на другите, важно е да не се отказвате. Не крийте чувствата си към човека, който ви привлича. Тревожите се излишно за някого, нещата ще се подреждат добре за него.
09 дек 2019

Случаен виц

Последни новини