15 °C

"Галаксико"се върна с три купи от Загреб

Аватарките на Галаксико са впечатлили жури и публика и заслужено са станали 7-ми в класирането

Димитровградската школа "Галаксико" се завърна от успешно представяне на световния шампионат по танцово изкуство в столицата на Хърватска- Загреб. Момичета и момчета на Тихомир Митков са взели три световни купи, като са се класирали в челната десятка на финалистите. Бронзов медалист при момчетата във възрастова граница 12-15 години е спечелил Ивайло Янев със соловия си танц "Принцът на персия".Четвърто място пък е завоювал Тихомир Колев пак при соловите изпълнители, като това е първото явяване на момчето на световен шампионат.

При отборните изпълнения "Шоуто на Хана Монтана" на момичетата от димитровградската школа е заело шесто място. Ръководителят на школата Тихомир Митков смята за победа и факта, че Ивелина Александрова се е класирала на 8-мо място в конкуренция с 34 жени от целия свят. Ивелина се е представила с танца си "Някой ден".

11-а в света е станала Ивета Бинева, с изпълнението на композицията "Когато ти се върна", тя се е съревновавала с 40 други участнички. "Жената прилеп" на Виктория Кьосева е класирана на 13-о място, отново в конкуренция с 34 танцьорки. За танца си "Лъвчетата" Анабела Крумова и Ясмин Кирилова са завоювали 10-то място при двойките. Отново Анабела Крумова е донесла 18 място на "Галаксико" с изпълнението си "Добре дошли в 60-те". 17-ти в класирането са станали "Харпиите" Ивелина Александрова и Аделина Желязкова в конкуренция с 34 дуета. На шоуто на димитровградската школа "Малък санон за красота" е отредено 14-то място, разказа още Тихомир Митков. По думите му организацията в Загреб е била перфектна, нивото на участниците изключително високо. 2 800 танцьори от 14 държави са мерили сили в световната надпрева.

Т.Вълчева

Ивелина Александрова е станала 8-ма в конкуренция с 34 изпълнителки
Златомир Колев /в дясно/ триумфира в Загреб със своето четвърто място, момчето се явява за пръв път на световен шампионат
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
27 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
27 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
27 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
27 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
27 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
27 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
27 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
27 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
27 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
27 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
27 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
27 фев 2021
Последни новини