Преглед на вестниците в понеделник

Новият брой на "Общински вестник" вече се предлага в димитровградските репове. Темата на броя - Общината пише на Нона Караджова, става дума за възражението, което общината е изпратила до ведомството на Караджова по повод разработването на находището за неметални изкопаеми в местността "Караджова чешма". "Каолин" манипулира общественото мнение -друго заглвие от новия брой на вестника. На среща с медиите през миналата седмица проблема бе дискутиран с представители на инициативния комитет в Меричлери, които протестират срещу работата на фирмата.

До 1 000 лв глоби за недеклариран имот - пише още седмичника. Фирмите, които не са подали декларация по ЗМДТ ще бъдат санкционирани, предупреждават от местния отдел "Приходи". за предстоящите съкращения в общината информира още "Общински вестник", както и факта, че Димитровград няма проекти по "Красива България" тази година.

"Четирите сезона на Димитровград" привлече и професионалисти, четем още в новия брой. Общинския конкурс за фотография приключи, професионални автори и любители се включиха в надпреварата. Нови методи за речение с мед предлага в новата си книга димитровградчанина Петър Шарков. Творбата бе представена в края на миналата седмица от директора на Градска библиотека Илко Чамов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини