Японка умъртви дъщеря си, пускала я в пералнята

Японка призна, че е връзвала 5-годишната си дъщеря и след това я е пускала в пералнята в опит да я научи на дисциплина, съобщи "Дейли телеграф".

34-годишната Юнко Егашира, която в момента е задържана, се е признала за виновна за упражняване на системно насилие над детето, което е довело до неговата смърт.

Майката признала пред разследващите, че поне на три пъти залепвала устата на дъщеря си с лекопласт, омотавала ръцете и краката й, и я напъхвала в пералната машина.

Егашира от префектурата Фукока в южна Япония след това пускала водата, а след нея - и центрофугата.

Други форми на насилие включвали привързването на детето към шкаф, с разперени ръце, в които държало кофи с вода в продължение на часове.

Смята се, че насилствените практики на разведената японка се засилили през май тази година, когато се преместила с дъщеря си в нов апартамент.

В един момент обаче "възпитателните методи" на Егашира стигнали до крайност, когато на 27 юни детето просто не издържало на издевателствата.

"Завързах найлоново въже около врата на дъщеря ми и я провесих от шкафа. По-късно я намерих мъртва. Не мислех, че ще умре", разказала тя на полицията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини