Женствената агресия на мода тази есен

Може все още на почит в ежедневието ви да са копринените разголени роклички и цветните сандали, но съвсем скоро ще трябва да се замислите за идния сезон. Предлагаме ви от сега да започнете с промените на есенния си гардероб, защото новостите в модните тенденции са много.

Всички дрехи за идните месеци ще подчертават вашата женственост и сексапил, но и ще изглеждат смело и дори агресивно. Това послание откриваме още като обърнем внимание на най-често използваните цветове – черното, червеното и оранжевото. Те са колкото привлекателни, толкова и провокативни.

Естествено, за по-умерените също има подходящо решение. В колекциите на доста от световноизвестните дизайнери тази година елегантната нотка е водеща. За това, ако агресивното излъчване не ви допада, спокойно можете да заложите на по-меко такова в кафяво, бежово и шампанско.

Що се отнася до материите, кожата ще бъде тотален хит тази есен, особено щом го потвърждават колекциите на Gucci, Alexander McQueen и John Galliano. Задължително в гардероба си ще трябва да имате поне едно яке, независимо дали ще е от истинска или от еко кожа.

И с това все още не свършваме с животинската тематика! Перата ще бъдат идеална добавка към вашата рокля, блуза или палто. Може би ви изглежда прекалено кичозно, но с тяхното присъствие върху вашия тоалет през студените месеци на 2010 ще сте истинска модна икона.

В този ред на мисли безсмъртните Йети ботуши отново са на мода. Колкото и антисекси да са те присъстват неизменно в колекциите на Chanel и Burberry.

Не бива обаче да пренебрегваме и дамите, които не са почитателки на радикалните и прекалено ексцентрични решения. За тях имаме друго предложение – всякакви плетива, бродерии и дантели. Елегантна жилетка на дупки, красиви плетени цветя и нежна дантелена рокля чудесно ще се впишат във вашата визия.  

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини