Сандали с чорапи - хит през есента

Някои ще кажат, че изглежда грозно, смешно, детско и какво ли още не, но си е факт - комбинацията сандали с къси чорапи са хит тази есен. Във всички модни списания тази шантава модна идея е на почит. Ако искате да сте в крак с тенденциите и вие ще трябва да я приемете.

На първо място обаче трябва да се съобразите с това дали тази стара – нова мода ще ви отива. В повечето случаи ултра високи ретро обувки с отворени пръсти са комбинирани с дантелени или мрежести чорапи над глезена. Трябва да отбележим, че обути в това, краката ви визуално ще изглеждат по-къси, а оттам и по-обемни.

Затова е важно да кажем, че този хит на сезона е подходящ предимно за момичета с дълги и слаби крака. Освен обувки с отворени пръсти можете да изберете по-отворени кожени или велурени сандали, а дори и високи боти.

Можете да обуете дантелени чорапи и обувки в комбинация с къса разкроена пола или пък такава, която е по вас и е до коляното. Целта е обувките и чорапите да са в контрастни цветове. Например роклята и полата ви да са в черно, а чорапите и чантата ви – в бяло.

Високите токчета не са по вкуса ви? Тогава не е проблем да сложите любимите си пантофки с найлонови или дори памучни чорапки до глезена. Тук комбинациите на цветове може да са по-смели. Розово със зелено, червено със синьо, жълто с лилаво... Отново обаче изберете нюансите според облеклото си.

Не бива обаче да пренебрегваме и миньончетата. Както вече споменахме, за тях не са подходящи късите чорапи до глезените. Затова пък за тях има друго решение – чорапи високо над коляното.

Не става въпрос за такива, които са с жартиери. Идеята е да се вижда и малко от крака ви. Затова да комбинирайте високите чорапи с къси панталонки или пола. Можете да завършите визията си с високи токчета, които ще удължат краката ви.

Ако чорапите ви се струват неудобни, заменете ги със секси дантелен клин и високи боти или кожени сандали. Заедно с вталена рокля, те ще са идаелни за някой бар или дискотека.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини