Преглед на печата в Димитровград

След едномесечна пауза на вестникарския пазар се връща регионалния седмичник "Тракия 21 век". В него четем за официалното връчване на званието Почетен гражданин на Вежди Рашидов. Всичко за награждаването на министъра и честванията на 63-ата годишнина на Димитровград е на стр.7 във вестника. Мръвка, гарантирана от държавата е темата на днешния брой. Според дописката, новият стандарт при местните изделия няма да ликвидира сивия сектор в бранша, но ще осигури качество на потребителя. Още по темата на цялата страница 3 на вестник "Тракия 21 век".

Плевнелиев пусна багерите на околовръстното за Чирпан, заглавие от следващата стр.4. Реконструкцията на отсечката трябва да приключи до 7 месеца. Луксозна ясла за 114 деца откриха двама министри, пише още в новия брой на вестника. Пак от там научаваме, че новият водопровод ще е готов до октомври. Теми от последното заседание на Общинския съвет четем още в броя - свиха синята зона с две улици.

Стр.5 е отделена за хасковски акценти - областта заборчня н ВиК-то, хасковската болница има да плаща 100 она за вода, гурбетчии пълнят класни стаи са теми от броя.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини