Васко Василев и Chambao с грандиозен концерт у нас. Заедно!

С голям концерт в зала 1 на НДК с група Chambao и премиера на книга-албум, наречена „40“, българският цигулар Васко Василев ще отбележи своя рожден ден.

След голямо лятно турне по градове и села на Андалусия музикалният катун ще акостира на сцената на зала 1 на 20.10.2010, а началото – в 20,10.

Репертоарът е разработен изцяло в Испания и с музикантите на една от най-популярните групи в Испания, Латинска Америка и България – Chambao.

Взаимните симпатии на професионално ниво с момчетата на Мари прерастват в приятелство и планове за съвместна работа.

Фламенко китарата на Тони Кантеро е добре позната на българската публика. Заедно с него ще пристигнат и Тони Ромеро, пиано, Хуан Ередия, перкусии, & Хуан Хименес, контрабас.

Екзотичното присъствие на Памела Никъсън този път ще бъде в неочаквано амплоа – в изпълнение на акордеон.

В противоречие с всички поверия и традиции за непразнуване на този рожден ден Васко е категоричен, че най-важно е да бъде споделен с приятели.

И за да обърне всичко наопаки, цигуларят се е забъркал в няколко нестандартни, различни от музика, изненади, които предстоят.

В деня на концерта Васко ще представи и книгата, събрала цветни впечатления от живота му – както лични, така и професионални. Триезичното издание е проект на английската компания на музиканта – Тритико Лимитед.

Концертът се осъществява с медийната подкрепа на Dnes.bg и Mp3.bg.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини