"Стъклен дом" погреба "Истината за нас" по рейтинг

Касабов се завърна и в "Стъклен дом" настана нов битка...

Битката за телевизионен рейтинг между bTV и Нова телевизия изглежда с предизвестен край, поне що се отнася до конкуренцията между "Стъклен дом" и "Истината за нас".

Статистическите резултати, дело на TV Plan/TNS за неделния ден показват тотално предимство за българския сериал пред най-новото реалити шоу в родния ефир.

Според данните, 19, 47% от зрителите или в цифри - 1 411 000 от тях са предпочели да наблюдават старта на втория сезон на сагата, който (по ирония на съдбата) е под надслов "Време за истина".

Същевременно стартът на "Истината за нас" е привлякъл в ефира на Нова телевизия едва 5, 28% или 387 000 зрители, което е близо четири пъти по-малко като бройка от конкуренцията.

Статистиката явно показва, че и тази есен очевидно "Стъклен дом" трудно ще може да бъде изместен от челото по гледаемост, въпреки че основната битка за рейтинг тепърва предстои.

Цифрите за понеделник пък се очакваше да са още по-фрапиращи, след като продуцентите обявиха, че в предстоящата серия се очаква завръщането на "възкръсналия от мъртвите" Димитър Касабов, което е една от най-големите изненади от началото на сериала.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини