1 °C

Десетокласник от Езиковата се хвърли от блок

       От тавана на този вход е скочил Митко

Десетокласник от димитровградската Езикова   гимназия "Иван Богоров" се е хвърлил от таванското помещение на блок на ул."Христо Г.Данов" тази сутрин. Инцидентът е станал около 9.05, разказаха съседи от отсрещния блок. Те допълниха, че главата на момчето била обезобразена, а тялото му престояло пред входа почти цяла сутрин, докато дойдат полиция и следователи. Засега няма 100%-това идентификация на тялото. Предполага се че става дума за Митко Антонов Димитров, ученик в "Иван Богоров". Връзката е направена чрез камерите на Гимназията, които засекли момчето да я напуска след първия учебен час сутринта. На две свои приятелки Митко обяснил, че отива за закуска. Оттогава никой не го е виждал. В неизвестност е и за семейството си.

По първоначални данни десетокласникът Митко не е живеел в този блок, но не е ясно още дали е бил на гости.

Момчето учи в гимназията в Димитровград от месец и половина, разказаха учители. Преди това е живяло с родителите си в Испания. Заминал за там след 4-ти клас. Оттази година се върнал за постоянно в България. Вчера документите му са били легализирани в регионалният образователен инспекторат. Понеже учел в езиково училище в Испания, без проблеми му се разрешило да продължи образованието си в  местната езикова гимназия. Митко бил в специалност английски и испански. Родителите пък се завърнали в Испания.

Съучениците на детето разказаха още, че бил мил и усмихнат. С нищо не показвал, че има проблеми. Твърдял, че в България му харесва повече, отколкото в Испания. Искал да става стоматолог, затова учел усърдно. Децата от неговия клас са в шок от случилото се.

Директорът на училището Красимир Кръстев каза, че ще изчака да свърши полицейското разследване, за да коментира случката. Сподели добрите впечатления от семейството и възпитаника си, но изрази съмнения че може би става дума за неговия ученик.

Към 15 часа самоличността на трупа бе потвърдена. Загиналото момче наистина е Митко Димитров, уточниха от регионалния образователен инспекторат и училището. Те се позоваха на полицията. 

Т. Вълчева

Георги Христов

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Съседката Радка разказа, че тялото на момчето е престояло часове пред входа
Мястото където е паднал Митко е точно пред входа
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
25 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
25 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
25 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
25 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
25 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
25 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
25 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
25 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
25 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
25 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
25 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
25 ное 2020
Последни новини