Мъжете обичат да готвят голи

Данните от проучване, направено във Великобритания по поръчка на производителите на домакински електроуреди "Хотпойнт", показват, че един на всеки десет мъже обича да готви гол, пише в. "Дейли експрес".

В анкетата са участвали 3000 мъже и жени, които са отговаряли на въпроси за готварските си навици. Авторите на проучването са установили, че около 12 процента от мъжете и едва четири процента от жените предпочитат да готвят без дрехи.

Голото готвене не подминава и знаменитостите. Телевизионният водещ Ник Ноулс признава, че веднъж изгорил нещо повече от вечерята, докато готвел гол. Предпочитаното от голямата част от британците кухненско облекло обаче са размъкнатите дрехи.

Близо 46 процента от мъжете и 60 процента от жените споделят, че се чувстват най-удобно със стари дрехи, когато приготвят храна. 54 процента от представителките на нежния пол признават, че готвят по пижама.

Допитването е направено по повод пускането в продажба на нова готварска престилка, създадена за компанията от дизайнерката Силия Бъртуел.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини