Ледена пързалка и лятно кино иска ученическия парламент

Ученическия парламент връчи исканията си на председателя на ОбС - Димитровград Катя Чалъкова

Да бъде изградена ледена пързалка в Димитровград и да има лятно кино пред общината поне веднъж месечно поиска от димитровградския общински съвет ученическия парламент в града. След края на редовната ноемврийска сесия днес младите хора се срещнаха с управниците, който коват законите в Димитровград.

Те връчиха докладна с 10 искания на председателя на местния парламент Катя Чалъкова. Освен ледена пързалка и лятно кино, младите димитровградчани настояват още за алея на историята със снимки  личностите, оставили отпечатък върху на Димитровград, както и алея на позитивните мисли.

Ученическия парламент иска в Димитровград да има атрактивно влакче, което ще обикаля парковете Марица, Никола Вапцалов и Пеньо Пенев. Нова тревна настилка за ученическите футболни игрища и ремонт на откритата сцена на бул."България" поискаха още младите парламентаристи. Те се запознаха с особеностите на местната власт и приоритетие в работата. Как работи местния парламент разбраха още младите хора от председателя на ОбС Катя Чалъкова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини