Димитровградчанки се обзаведоха с плитки за ЧНГ

Снимки: Салон Диагра

Плитки в косите е може би най-предпочитаната прическа от димитровградските жени за новогодишния купон, разказаха местни коафьори. Актуалната още от лятото плетка се прави лесно и е оригинална на вид. Плитката в предната част на косата променя визията на жената и е подходяща, както за празник в скъпо заведение, така и за непретенциозна семейна сбирка.

Между 10 и 22 лв. върви изработката на плитките, взамисимост от сложността на прическата. Другото, което харесват жените с дълги коси е плитката тип рибена кост или подобна нейна импровизация, споредиха още хора от бранша. За дамите с къси коси, най-предпочитана си остава чертата с варираща дължина.

Дни преди Нова година фризьорските салони в Димитровград бяха с препълнени графици, свободни часове липсваха чак до късния следобед на 31 декември. В аванс от фризьори издадоха, че в оставащите зимни месеци на новата 2011 година ще се наблегне на семплите и по-лесни за поддържане прически. С настъпването на пролетта дамите трябва да се ориентират към по-светли тонове в косите си.

Нещо подходящо за дълга коса

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини