Първи симптоми на изневярата

Нещо те смущава в твоя човек. Нещо се променя и не е така както беше. То нищо не остава все същото, но тези промени ти действат като сирената на бърза помощ, или като червена лампичка с надпис „внимание” или „тревога”.  Виж сега налице ли са тези симптоми:

Повишено внимание към личната хигиена. В последно време се къпе преди да излезе и след като се прибере, бръсне се и се парфюмира усърдно по всяко време от деня.

Изведнъж започва да се влияе от модата. Изненада – довчера ти му купуваше тениските, днес има претенции и се вълнува от препоръките на всевъзможни източници за модата.

Става суетен. Върти се пред огледалото преди излизане, дълго гласи различни комбинации преди да тръгне за работа. И не само за работа. Така е когато отива на фитнес, на риба, да се види с приятели. И не се страе особено, ако отивате у вашите.

Непрекъснато излиза с приятели. Или поне така казва. Къде конкретно, с кои по-точно приятели, ето това не може да каже. И работи през уикенда, и през следващия уикенд.

Спи с мобилния си. Не го оставя нито за миг, с него е в банята, в тоалетната, държи си го под възглавницата нощем. Слага си парола на компютъра или сменя старата.

Оглушава. Ти му говориш, уж разговаряте, но сякаш не те чува.

Не се обажда от работа. Не ти се обажда по цял ден, забравя какво си го помолила сутринта, забравя какво сте се уговорили за обяд. Не се интересува какво ти се случва на теб в живота.

Скучен или никакъв секс. Той не инициира и отхвърля твоите заявки за секс. Има оправдания – уморен, болен, ще става рано. Или пък в крайна сметка правите секс, но машинално.

Сексът е различен. Не непременно лошо различен, даже по-скоро приятно различен. Той те изненадва, старае се да е оригинален в леглото, заиграва се в необичайни моменти. А преди не беше така, мислиш си и някак си се чувстваш като дубльорка на генерална репетиция, като спаринг партньор преди решителния мач...

Бурни реакции. Изглежда напрегнат, избухва за дреболии, сипе упреци. Получаваш отговори от сорта на "искаш да ме контролираш" на прост въпрос от сорта на "кога си идваш?".

С повече от два отговора "да" имате ситуация с твоя човек. Поговорете си честно и открито. Каквото и да решите след разговора, изпълнете го. После забутайте цялото преживяване в архивите, които по възможност никога не чистите от праха, на рафта с лошите сънища например. И никога не го вадете оттам.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини