На Ивановден дариха Иван Петров с уникална сребърна монета

Иван Петров, Катя Чалъкова и Методи Грозев лежат лентата на новия партиен клуб

Сребърна монета със златен обков с лика на Св.Йоан Кръстител получи областният лидер на ГЕРБ Иван Петров, който днес е именник. Това се случи на откриването на партийния офис на управляващата партия в димитровградския квартал Черноконево. Лентата на новата придобивка прерязаха Иван Петров, шефката на ГЕРБ-Димитровград Катя Чалъкова и секретарят на местната структура Методи Грозев. По стара традиция областният лидер на ГЕРБ лична менче с вода.

"Свързан съм сантиментално с квартал Черноковено", призна Иван Петров и допълни, че майка му е родом от тук. Депутатът не скри, че се радва, че точно на Ивановден той открива втория партиен клуб в димитровградско. Членовете му наброяват 80, част от празнуващите днес Ивановци и Иванки получиха цвете в саксия от ГЕРБ за празника.

"Нещата в държавата се случват и ще се случват, въпреки, че е криза", обобщи управлението на ГЕРБ Иван Петров и допълни, че партията ще продължава да работи за по-добър живот в България.

Откриването на партийния офис уважиха областният управител Румен Данев, заместникът му Николай Нанев, депутатът Фани Христова. Тук бяха и шефката на Регионалната социална служба Грета Иванова, управителят на ВиК - Димитровград Станимир Евтимов и босът на Пайнер Митко Димитров.

Официалните гости на откриването
Черноконевци дойдоха да видят откриването на офиса на ГЕРБ

Литургия за здраве и благоденствие отслужи отец Георги Тодев от димитровградската църква "Св.Димитър". Събралото се множество се почерпи със сандвичи и вино по случай Ивановден и новата придобивка в квартала.

Катя Чалъкова подарява сребърната монета на Иван Петров
Сребърната монета с лика на Св.Йоан Кръстител

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини