Търсят запазената културна марка на Димитровград

Идеи за иновативно културно събитие, което да се превърне в запазена марка на Димитровград търси общината. Те трябва да са модерни и различни от всички провеждани до момента културни прояви. Освен това, иновативното събитие трябва да бъде нестандартно, интересно и да е атрактивно за жителите и гостите на Димитровград. В срок до 21 януари всички димитровградчани, които се интересуват от предложението могат да изпратят идеите си на електронна поща mtodeva@dimitrovgrad.bg или с писмо на адреса на общината бул."Раковски" №15.

Следващата седмица ще бъде организирано обществено обсъждане, на което ще бъдат дискутирани предложените идеи. Те се набират заради обявеният от МРРБ проект по оперативна програма "Регионално развитие"- Подкрепа за създаване и промотиране на иновативни културни събития.

Пълният комплект от документи и Насоките за кандидатстване са публикувани на интернет-страницата на оперативната програма www.bgregio.eu в секция Отворени търгове и на интернет-страницата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството www.mrrb.government.bg.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини