Двойките се карат средно 312 пъти в годината

Двойките се карат почти всеки ден или средно 312 пъти в годината, като най-често причината за скандал е чистотата в къщата, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на допитване, направено сред 3000 души от сайта Betterbathrooms.com.

Запушването на мивката, мръсната тоалетна, състоянието на кухнята и банята, и отделянето на твърде много време за обличане постоянно предизвикват спорове между партньорите. Най-голяма е вероятността двойките да се скарат в четвъртък след вечеря, като спорът им продължава около 10 минути.

Жените по-често се нервират за навиците на своите партньори, като особено ги дразни вдигането на капака на тоалетната чиния, който след това не се поставя на място, и захвърлянето на дрехи и мокри кърпи по пода. Мъжете са по-спокойни, но са готови дори да прекратят връзката си, ако нежните им половинки се приготвят твърде дълго за излизане или постоянно им натякват за домакински задължения.

Представителите и на двата поля се дразнят, когато партньорите им оставят мръсни чаши навсякъде из къщата, трупат вещи или преглеждат телевизионните канали. Данните от проучването показват, че най-склонни да се карат са уелските двойки, а най-спокойни - шотландските.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини