Зъболекарка прилага дълбоко деколте вместо упойка

Д-р К Кларковски (вляво) и екипът

Зъболекарка от Мюнхен въведе нова работна униформа. Тя и медсестрите, работещи в кабинета и носят доста откровени деколтета, за да отвличат вниманието на пациентите от неприятните усещания, съпровождащи лечението.

41-годишната Мари Катерин Кларковски (Marie Catherine Klarkowski), пише Orange news била осенена от идеята за подобна униформа по време на Oktoberfest, бирения фестивал. По традиция всички сервитьорки носят дирндл – рокля с дълбоко деколте и корсаж, повдигащ бюста. Стоматологът решила да поръча такива  за себе си и десетте си сътруднички.

Кларковски смята, че за нейната работа е изключително важно да преодолее страха на пациента от зъболекарския стол. Дълбокото деколте бързо отвлича вниманието и ефективно "анестезира". Устата на някои пациенти широко се отваря още при влизането, а точно това е необходимо на стоматолога, пояснява зъболекарката.

Освен новите униформи, те е украсила кабинета с дървени пейки, камина в алпийски стил и еленови рога на стената. Всичко това много помогнало – пациентите се увеличили с една трета. Персоналът смята, че облечени с дирндл изглеждат добре в работно време, а изпълнението на задълженията е станало много по-забавно.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини