Няма съд за купонджията с летящата наденица

Съдът отказа да гледа делото за летящата наденичка, метната от Ашли Брири и оставила бе едно око млада дама. Съдията преценил, че подобно дело ще навреди на авторитета на правосъдието и на самия съдебен процес.

Инцидентът с наденичката се случил в дома на 22-годишния Ашли през септември 2009 г.  Той бил домакин на купон, а по време на веселбата компанията си спретнала бой с храна. Замеряли се с пилешки кълки, наденички и други. За нещастие една от наденичките уцелила окото на 24-годишната Кандис Уайброу. Вследствие на това тя загубила централното зрение на лявото си око. На домакина било повдигнато обвинение в нападение на човек.

Metro пише, че съдът е препоръчал на обвинението още веднъж да се запознаят с материалите по делото и да решат струва ли си по него да се произнася присъда. Съдията изразил безпокойство от обществената реакция, според него делото за летящата наденичка ще предизвика подигравки.

В крайна сметка на 15 февруари е решено да не бъде търсена наказателна отговорност на домакина на купона. Като официална причина се посочва липсата на доказателства. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини