Яйцето, идеята, Гага, и нищо друго

Лейди Гага разкри идеята зад безумното си появяване на церемонията по връчването на наградите Грами. Тя буквално беше внесена в залата, затворена в някакъв странен съд, напомнящ на гигантско яйце.

Сега се хвали, че е прекарала в "нещото" трите дни преди наградите: "Стоях вътре 72 часа. Беше много вдъхновяващо изживяване. Това време ми беше нужно, за да помисля за значението на песента (говори за новия си сингъл "Born this way") и да се подготвя за представянето й пред публиката. Наистина исках да се родя на сцената. Съдът, в който бях затворена, ми помогна да се съсредоточа. Останах вътре в него и зад сцената, за да успея да се почувствам, сякаш наистина съм ембрион.".

Тя съвсем определено премина всякакви граници и понеже вече й е трудно да изненадва, опира до употребата на някакви откровено неприятни на вид идеи. Първо каза, че иска парфюмът й да мирише на кръв и семенна течност, а сега се подвизава с разни яйца, преструвайки се на ембрион. Нека продължава, на всички ни е интересно докъде може да стигне.

Източник: Showbizspy.com

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини