Какво трябва да знаем за фон дьо тена

Фон дьо тен-а може да има магически ефект, твърдят от suetno.com. Както всеки друг продукт за лице, много важно е да се използва правилно. Ето няколко съвета:

1. Цветът. Изберете възможно най-близкия до вашия тен. Не трябва да остават черти. Не слагате маска, а основа, която да прикрие недостатъците по кожата ви и да направи кожата ви гладка. Налага се дори да използвате различни цветове според сезона. Лятото по-тъмен, зимата по-светъл.

2. Нанасянето трябва да става с плавни движения. За да стане по-равно, нанесете на челото, носа и скулите и с ръце го разнесете навсякъде. Правете тази процедура на добре осветено място. Не допускайте да си личи от къде започва фон дьо тенът. Използвайте по-лек и качествен продукт, за да се нанася по-лесно. Сами ще усетите разликата.

3. Можете да добавите и пудра, но по-добре не го правете ежедневно. Качественият фон дьо тен е достатъчен, за да предпази кожата ви от вредните влияния на околната среда. Освен това ви прави по-съвършена. Все по-често жените използват този продукт. Доказано е, че добрите марки дори подхранват и предпазват кожата, а не й вредят.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини