Феновете на Юнайтед не искат Бербатов

Не Бербатов, а Хавиер Ернандес да партнира на Руни в атаката на Ман Юнайтед, това поискаха 71% от феновете на лидера за мача с Уест Хем в Лондон днес. В анкетата на вестник "Манчестър Ивнинг Нюз" 20% предпочитат дует Уейн Руни - Димитър Бербатов, а едва 9% виждат нашия и мексиканеца като идеалната двойка нападатели, предаде Novsport.

Акциите на Чичарито скочиха напоследък, а Алекс Фъргюсън разкри, че още преди сезона Пол Скоулс предрекъл 25 гола за Ернандес в първия му сезон в Англия.

"Мнозина мислят Скоулс за темерут, понеже не обича много да говори и рядко е в центъра на събитията извън терена", каза сър Алекс.

"Това обаче не му пречи да преценява отлично качествата на даден играч. Когато Хавиер вкара първия си гол в Хюстън (5:2 срещу Отбора на звездите на МЛС в САЩ миналото лято), Пол каза след мача: „Този ще вкара 25 гола”. „Мислиш ли?”, попитах го аз. „25 гола!”, повтори той. За мен тогава Ернандес беше просто една резерва през първия сезон, докато не укрепне физически и не научи езика. Но с 16 гола до този момент, 2 месеца преди края, Скоулс може да се окаже прав."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини