Погнаха Виктория Бекъм за жестокост към животните

Представители на организацията за защита правата на животните „PETA" скочиха срещу бившата поп звезда и съпруга на Дейвид Бекъм-Виктория за последната й колекция, съдържаща аксесоари от крокодилска кожа, съобщава светският портал Wen.com, цитиран от КРОСС.

От своя страна, говорителят на звездата защити клиентката си, като заяви: „Всеки сам решава как да тълкува колекцията на Виктория Бекъм. Аз мога да ви уверя, че тя е направена по висок стандарт и всички изисквания по силата на Конвенцията по международна търговия на застрашени видове. Кожите са взети от крокодили от Америка", заяви говорителят.

Не на това мнение са от „PETA".

Изявлението им гласи: „Обещаваме да поднесем искрените си извинения, ако се докаже, че животните са били убити, преди да бъдат одрани. Без значение, дали са взети от Америка, тези животни са избивани по особено жесток начин и се одират още преди да бъдат умъртвени. По наша информация, те са избивани със системни удари по главите с бейзболни бухалки. Тези екзотични продукти, които след това се произвеждат от кожите на дивите алигатори, съвсем не са правени по хуманни стандарти, както се опитват да извъртят нещата говорителите на Бекъм".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини