Смениха властта в Димитровград

На мястото на кмета Стефан Димитров днес ще стои единайстокласникът Владимир Николов

Ученици превзеха властта в общината тази сутрин. Заради днешният ден на ученическото самоуправление на местата на кмета и председателя на Общинския съвет в тукашната администрация заеха димитровградски деца.

Единайстокласникът Владимир Николов от ЕГ"д-р Иван Богоров" седна на стола на градоначалника Стефан Димитров за ден. Той разказа, че много се вълнува и предварително се е подготвял за това какво включва работата на едни кмет.

Мястото на председателят на ОбС Катя Чалъкова заема днес седмокласникът Делян Балев от ОУ"П.Славейков". Преди Делян да седне на председателското място, Катя Чалъкова му разясни работата на местният орган за самоуправление.

Общо 8 деца от Ученическият парламент в Димитровград ще заемат ключови постове днес в различни институции и служби. Според организаторите на деня на самоуправлението - Детския и Младежки център, това са дръжности, пряко свързани с живота и здравето на младите хора в Димитровград. За ден ще бъде сменена властта в МБАЛ"Св.Екатерина" и медицинския център. На местата на управителите - д-р Наков и д-р Стефанова ще седнат Рая Апостолова и Християна Динева.

Председател на ОбС-Димитровград днес ще бъде седмокласникът Делян Балев

Експертите в Хуманитарната дирекция в общината Валери Славов и Минка Стоянова също ще бъдат сменени днес, на тяхно място ще седнат учениците Славка Василева и Теона Илчева. За ден технолог по храненето в тукашната аднимистрация ще бъде Георги Петров, а Домашния социален патронаж ще поеме Диана Полихронова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини