С рейсове между Димитровград и Първомай още 3 месеца

Заради продължаващите ремонти по електрификацията на ЖП отсечката Пловдив-Свиленград рейсове ще возят пътници още 3 месеца

До 30 септември ще бъде удължено прекъсването на движението с влакове в района между гарите Първомай и Димитровград, информират в нарочно съобщение от БДЖ. От железниците съобщават, че това налага придвижването с рейсове между двете селища да се удължи с още 3 месеца.

До края на септември се запазват сега действащите разписанията, но се променят няколко маршрути на международни, бързи и пътнически влакове между Пловдив и Димитровград.

Двата международни бързи влака между Белград и Истанбул ще продължават да се движат по обиколен маршрут, като ще минават през Михайлово вместо през Първомай.

Бързия влак между Димитровград и София запазва съкратения си маршрут както досега. Той ще се движи само между гара Пловдив и Централна гара. Същият ще е маршрута на влаковете между Димитровград и Свиленград, допълват от БДЖ. Повече информация пътуващите могат да намерят в разписанията, поставени на видно място по ЖП гарите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини