С волейбол почна спортната програма за празника на Димитровград

Девет двойки взеха участие в турнира по плажен волейбол за аматьори, който днес община Димитровград организира на басейн "Химик". Двама от 18-те участници бяха от Хасково, останалите бяха представители на Димитровград.

Състезанието стартира в 10.00 часа при голям интерес и протече доста оспорвано, двубоите за първите три места в класирането се играха в късния следобед. Организаторите решиха днес да приключат турнира, не както бе по план и утре да се играят няколко срещи. 

Първа стана двойката от Димитровград Марио Илиев-Андрей Петров, възпитаници школата на дългогодишния треньор по волейбол Петър Ташев. На второ място се класираха Венцислав Станимиров и Живко Димитров. Третото място заеха братята Денислав и Теодор Димитрови, а четвърти в турнира по волейбол останаха Иван Григоров и Габриел Атанасов. Победителите получиха купи и медали от организаторите.

Плажният волейбол е част от спортната програма за празника на Димитровград - 2 септември, която започна от днес. До началото на следващия месец от общината организират още и състезания по стрийтбол, футбол и тенис на корт, каза организаторът спортни дейности Галина Тодорова. В началото на  новата седмица спортната и културна програма за празника ще бъде оповестена официално.

Награждаването на победителите в турнира

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини