В димитровградско токът прекъсва цял месец на интервали

Кратки 15-минутни прекъсвания на тока в Димитровград и селата от общината ще има в следващия един месец, информираха от EVN. От утре до 14 септември по определен график ел.захранването ще спира в часовете от 9.00 до 9.15, от 13.00 до 13.15 и от 16.00 до 16.15 часа. Причината за спирането е обезопасяване и профилактика на Подстанция Димитровград.

Утре,16 август токът ще прекъсва жилищните блокове и фирмите в кв.Раковски- централна градска част, Техномаркет и Билла, ВиК, Търговския дом, сградата на пощата. В сряда, 17 август профилактиката ще засегне кв.Мариино и кв.Вулкан, в четвъртък отново наред е кв.Раковски в района на Кауфланд и Спортната зала.

На 19 август токът ще спира в кв.Христо Ботев, а на 22-ри квартал Каменец. На 23 август ще има профилактика в района на кв. Простор, а на 24-ти отново са наред жилищните блокове и фирмите в кв. Христо Ботев. За 25 август е предвидено прекъсване на ел.захранването в кв.Каменец, а на 31 август за кратко без ток ще бъдат село Крепост, Вилната зона Лозята и индустриалната зона по пътя за Хасково.

Без ток в първия ден на септември ще се окажат живеещите в град Меричлери, кв. Черноконево, село Великан и фирма "Симат". На 3 септември без захранване за по 15 минути ще остане цялата индустриална зона около Димитровград. На 7 септември без ток ще са селата Брод, Злато поле, Долно Белево и Райново, а на 8-ми- Крум, Добрич, Каснаково, Горски извор, Светлина, Върбица, Бодрово, Ябълково, Сталево, Скобелево. На 9-ти септември профилактика ще има на територията на завод "Вулкан", в последния ден от прекъсванията без захранване ще е Крумска тераса,Пречиствателната станция, Технически води ТЕЦ-3.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини