Димитровградски предприятия ритат в турнир по аматьорски футбол

Турнир по аматьорски футбол на малки врати за предприятия и фирми от Димитровград започва привечер на стадион "Раковски". Както Dimitrovgrad.bgvesti.net писа преди дни, осем отбора ще мерят сили в спортната надпревара в продължение на седмица. 

Участниците са от "Неотитан", Амонячното производство в "Неохим", "Климатех", "Ти Ви Би", "ТЕЦ-3". Другите отбори са представители на просветата, служителите от общината и на полицаите от РУП-Димитровград.

От 18:00 часа тази вечер ще се играят два мача  - Общината срещу "Неотитан" и ТЕЦ-3 срещу "Ти Ви Би". Час по-късно на терена ще излезнат футболистите от "Климатех", които ще играят срещу отбора на Просветата. В другия мач отбора на Амонячното производство в "Неохим" ще се изправи срещу РУП в Димитровград.

Стрийтбол ще се изграе на 3 септември в двора на Езиковата гимназия

Това е поредната проява от спортната програма за празника на Димитровград. Тя започна с турни по плажен волейбол миналата събота. През следващата седмица е предвиден турнир по тенис на корт за деца  и плуване, а в началото на септември ще има стрийтбол, тенис за любители и турнир по шах.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини