Галаксико отива на танцова олимпиада в Торино, търси спонсори

Ръководителят на "Галаксико" Тихомир Митев

8 000 лв. са нужни за да се осъществи заминаването на 19 танцьори от Балетен център "Галаксико" на танцова олимпиада в италианския град Торино, пресметна пред журналисти днес ръководителят на школата Тихомир Митев. Проявата ще се състои в края на октомври тази година и е поредната за талантите от школата при Детския и Младежки център. До момента сме събрали 1 000 лв. за пътуването, каза още хореографът.

Парите ще покрият пътните разходи и таксата за участие на танцьорите, спането децата ще си платят сами, както е било винаги до сега, каза Митев. Това е и поводът за организирания танцов спектакъл на "Галаксико" на 21 септември от 19:00 часа в салона на димитровградския театър. Там балетния център ще представи поредица от танци под надслов „Високо и по-нависоко”- танцът, моятa сбъдната мечта”.

В общо 6 дисциплини ще се борят за медали танцьорите на Тихомир Митев, той се надява бизнеса, фирми и граждани за пореден път да подадат ръка на талантливите деца на Димитровград. Цената на билета за спектакъла е 5 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини