Резнаха лентата и на обновената градина Приказка в Димитровград

Лентата на новата придобивка преряза социалния министър Тотю Младенов, заедно с досегашния кмет Стефан Димитров

С мило тържество, песни, танци и емоции днес бе официално открита още една ремонтирана градина в общината. Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов бе гост на димитровградските деца, заедно с депутатите от ГЕРБ Иван Петров и Фани Христова, както и кандидатът от ГЕРБ за кмет на общината Иво Димов. Проявата уважиха още областният управител Ирена Узунова, шефове на регионални социални служби, много учители, родители и близки на децата.

Да ползват обновената градина със здраве пожела министърът и допълни, че общо 32 са обектите в цялата страна, обновени със средства по програма "Красива България". В това число влизат детски градини, социални домове, дневни центрове. В Община Димитровград два проекта са подпомогнати по тази програма. Това са градина "Приказка" и Центърът за настаняване от семеен тип.

350 000 лв. струва ремонтът на детското заведение, открито то Тотю Младенов, от тазип сума 75 000 лв. е финансиране от Община Димитровград. След като преряза лентата на обновената сграда, социалният министър посети Центърът за настаняване от семеен тип, чието частично финансиране също е програма "Красива България".

Тотю Младенов разгледа ремонтираното детското заведение
Специална програма бяха подготвили малчуганите за празника на детското заведение
32 обекта в цялата страна са ремонтира със средства по програма "Красива България" обави Тотю Младенов

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини