Дует между Гага и групата Kiss?

Рок динозаврите от Kiss искат на всяка цена да запишат песен с ексцентричната Лейди Гага, защото я чувствали като сродна душа, пише сайтът Контактмюзик.

Любимката на тийнейджърите никога не е крила симпатиите си към Джийн Симънс и неговата банда. Още от малка Лейди Гага била фенка на гримираните рокаджии и на зрелищните им концерти.

От своя страна и музикантите от Kiss припознаха в попсензацията своя достойна ученичка. Китаристът на групата Пол Стенли заяви, че би било страхотно да запишат общ хит с Лейди Гага. Тя имала същото разкрепостено сценично поведение като тях и предпочитания към смахнати тоалети и превъплъщения.

"Ние винаги сме се изживявали като банда, която не само свири страхотна музика, но и чудесно забавлява публиката, каза Пол Стенли. Гордеем се с това. Аз лично никога не бих си купил фланелка, на която е изобразен някакъв скучен тип, приличащ на моя комшия. Емоцията е неотделна част от рока, а днес повечето групи са страшно отегчителни. Поради тази причина никога не намаляват нашите фенове!"

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини