Работа за младите хора поискаха от кандидатите на ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ в Димитровград Катя Чалъкова се срещна с димитровградчани

Повече работа за младите хора в Димитровград, инвестиции в стопанския сектор и подкрепа за спорта поискаха от кандидата за кмет от ГЕРБ Иво Димов и кандидатите за общински съветници днес димитровградчани. Десетки хора посетиха изградения срещу бившето кафе "Марая" мобилен предизборен щаб, за да се срещнат и поговорят с лицата на ГЕРБ в Димитровград - Иво Димов, Катя Чалъкова, Веселин Милев, Галина Чингарова, Методи Грозев, Николай Колев и др.

"Ще гласувам за ГЕРБ защото имам доверие" написаха върху импровизирано табло в щаба повечето от присъстващите, отговарайки на въпроса за кого ще гласуват. Всеки от посетителите остави и бележка с мнение какво би променил ако той е кмет на общината. Сред интересните идеи към кандидат-градоначалникът Иво Димов и кандидатите за общински съветници бяха да се обърне внимание на ромските деца и тяхното образование, на самотните родители, да се изгради закрит басейн в града и др.

Димитровградчани отговориха на анкета за предстоящото гласуване

Едно от предложенията до кандидатът за кмет Иво Димов и кандидатите за общински съветници

Повече работа и препитание поискаха от кандидатът от кандидатът за кмет Иво Димов и кандидатите за съветници посетителите на мобилния щаб

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини