25-годишен бизнесмен намерен мъртъв край София

25-годишен мъж - Светослав Стоянов, се самоуби близо до хижа "Тинтява" на Витоша. Мъжът е син на известен кюстендилски бизнесмен, предаде БНР, позовавайки се на полицейски източници. Бащата на самоубилия се е Иван Лудачки, чието име се свързва със златарския бизнес в Кюстендил. Лудачки има и дискотека в града. Занимава се и с производство, като притежава няколко овощни градини.

25-годишният син на бизнесмена също е притежавал златарски магазини по Черноморието. За момента от полицията в София не съобщават мотивите за самоубийството.

Младият мъж е бил паркирал автомобила си близо до хижа "Тинтява" на Витоша, след което се е застрелял със законно притежавания си пистолет. Намерен е с куршум в сърцето в колата си.

Сигналът за самоубийството е получен на телефон 112 малко преди 20 часа снощи.  Светослав Стоянов не е криминално проявен.

Според информация на агенция БЛИЦ полицаите коментирали, че не изключват и версия за убийство. По непотвърдена информация, малко преди да умре, Иванов изпратил на съпругата си есемес, в който пише, че обича семейството си.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини