Иво Димов: Възможен е спад на таксите на Неделен пазар в допустими граници

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Иво Димов се срещна с търговци на Неделното тържище

Кандидатът за кмет Иво Димов се срещна в неделя с търговците на най-голямото тържище в България - димитровградския Неделен пазар. Заедно с него бяха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ д-р Вълчо Митрушев и адвокат Галина Чингарова.

„Бъдещото общинско ръководство трябва да се стреми по всякакъв начин да подобряват Неделния пазар, за да могат търговците да продават стоката си в добри условия”, сподели Иво Димов.

Според кандидата за кмет, за да може пазарът да привлича повече клиенти е нужна добра инфраструктура, достъпна среда, подобряване на фасадния дизайн на тържището и надеждна реклама. Ако всички условия са налице, търговците ще са спокойни за изхранването на семействата си.

За Димов и екипа му тържището е разположено на подходящ терен, в близост до възлови комуникации, което го прави достъпен за клиентите.

Намаленето на таксите на пазара за ползваните места за продажба, бяха сред основните въпроси, които вълнуваха търговците. Според Димов, в спад на таксата в допустими граници е възможен.  

Търговци благодариха на кандидата за кмет, за отделеното внимание, като му пожелаха успех в изборната надпревара. Много от тях споделиха, че на 23 октомври ще подкрепят както него, така и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ, защото виждат в тяхно лице хората, които ще градят успешно Димитровград. В края на срещата Иво Димов и общинските съветници си тръгнаха от Неделен пазар с подаръци.    

Dimitrovgtrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини